Monday, 14 May 2012

i'm back!!!

haii....
lama gila kot i x update blog nih..sory la..busy dengan busines la katakan..ceeewaahh..ahaks..
bisnes ciput ja pon..
"ha, u ollz nak tau i buat bisnes apa??
jeng..jeng..jeng...

meh sini nak story kat u ollz..
masa i pregnant arituh i slalu tengok adik i yg no 2 tuh amalkan benda nih..i tanya dia 'hang mkan pa tuh?" dia kata dia makan VCO..i buat bodoh jelah..coz i nih x suka jenis2 supplement..
after a few week i nampak muka dia tu lain ckit..(bukan la mcm alien ke ape..)..nampak glowing n berseri2 je..so i pon siasat la produk apa yg dia amalkan tuh..selama i dalam pantang i dok kaji produk tu n secara x langsung menarik minat i untuk mencuba..dan baru 2 hari i amalkan memang terasa perubahan pada badan i..lepas tu hubby i plak try..seperti yang dijangkakan dia pon turut mengalami perubahan..

haa..ni la produk yg i amalkan tuh..

CATALYST VCO SOFTGEL

CATALYST COLLAGEN

No comments:

Post a Comment